Последните дни за Кристиано Роналдо не са никак леки. Извън делото за изнасилване и това за данъчни измами, футболистът има сериозни неприятности там, където сякаш всичко изглеждаше цветя и рози - връзката му с Джорджина Родригес.

Преди няколко дни редица издания заговориха за криза в отношенията на двамата. 25-годишната красавица бе видяна без годежния си пръстен (на стойност 700 хиляди евро), а освен това отпразнува рождения си ден у дома в Буенос Айрес, докато Роналдо си бе в Италия. Тя не реагира по никакъв начин на поздравленията за празника, които португалецът ѝ отправи с романтична публикация в Instagram.

Сега обаче излизат и още подробности, касаещи причината за разрива в отношенията им. А тази причина си има име и явно е поредната красавица в тефтерчето на футболиста.

За забежките на Роналдо в миналото се знае много, но пред Джорджина той бе дал обещание, че тя ще бъде единствената в живота му оттук насетне. Това обаче явно не е така. Защото в същото време нападателят поддържа контакт с модела Мануела Ферера.

Още през ноември тя загатна за случващото се. "Кристиано влезе в контакт с мен през общ приятел, който му даде моя номер. Разменихме си няколко съобщения."

Малко преди това бившата синоптичка се появи на корицата на списанието "For Men". Роналдо пък много често избира жените в живота си именно от кориците на списанията.

"Той ми каза, че съм красива като за картичка. Той е джентълмен, галантен и е моят тип. Бях много поласкана, че получавам комплименти от такъв мъж, който винаги е заобиколен от красиви жени."

Смята се, че когато научила за изказването на Ферера, Джорджина е останала бясна и затова се е прибрала набързо в родината си, където да осмисли ситуацията на спокойствие. Роналдо я е уверил, че всъщност Ферера е тази, която се е свързала с него, но годеницата му явно не е повярвала особено много...