Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес са сгодени от няколко месеца, а 25-годишната красавица дори вече е пробвала сватбени рокли. Дали обаче всичко между тях няма да приключи преди последната стъпка?

Според португалския вестник "Correio da Manha" между звездната двойка има сериозна любовна криза.

През миналата седмица Джорджина подкрепи Кристиано в съда в Мадрид, където той се съгласи да плати 19 милиона евро глоба за укриване на данъци. Малко след това обаче Джорджина е свалила от ръката си годежния пръстен на стойност 700 хиляди евро, с който Роналдо ѝ предложи брак преди три месеца.

Освен това Родригес предпочете да отпразнува своя рожден ден, който бе в събота, в родината си Аржентина вместо да остане при Роналдо в Италия.

Португалецът честити празника на любимата си със снимка в Instagram, към която написа: "Честито на най-прекрасната жена, с която Господ можеше да ме срещне."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Felicidades a la mujer más maravillosa que Dios pudo poner en mi camino ❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Джорджина обаче не отвърна на поздрава като в същото време публикува своя снимка от Буенос Айрес, на която е изцяло в черно.

Двамата са заедно от есента на 2016-а, а през ноември 2017-а се роди и дъщеря им Алана Мартина. От няколко месеца обаче Роналдо е замесен в сериозно разследване, след като Катрин Майорга го обвини в изнасилване през 2009-а в Лас Вегас.

Пред обществеността Джорджина подкрепя своя любим, но според изданието именно делото е охладило чувствата ѝ към Кристиано.