Що за "нов Меси" ще бъдеш без своята омайна Антонея?

Вече няколко години поред звездата на Ювентус Пауло Дибала безуспешно се опитва да пресече сравненията със своя велик сънародник Лионел Меси. Нападателят на „старата госпожа” съвсем не е привърженик на прозвището „новия Меси”, но то е неизбежно предвид кариерата, която му предричат медии, анализатори и футболни легенди.

Дибала: Стига сравнения с Меси, двамата не си говорим

Алвеш: Виждам Меси у Дибала

Очевидно съдбата има собствено чувство за хумор, след като е събрала Дибала с неговата… Антонея. Да, г-ца Кавалиери е съименничка на дългогодишната съпруга и спътница в живота на Лео Меси – Антонея Рокуса. Е, в случая на Дибала не става въпрос за детската му любов, но приликите са твърде много – и двете двойки идват от Аржентина, и двете нежни половинки рядко пропускат мач на избраниците си, като в същото време не обичат много-много медийното внимание.

Кавалиери и Дибала започват да излизат през 2015 година. Преди да се срещнат, бъдещата половинка на футболиста работи почасово като хостеса в ресторант, но оттогава досега следва своите амбиции. Извън ангажиментите си на модел, тя следва бизнес мениджмънт в Буенос Айрес. Въпреки всичко тя намира време да лети до Италия, когато натовареният график ѝ го позволява.

Дибала забърса ново гадже?

През миналата година се появиха спекулации, че Дибала е имал заигравка с италианската красавица Ирене Чони, ала Пауло и Антонея продължават да бъдат все така неразделни. Все пак какъв „нов Меси” ще е той без своята неземна Антонея?

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Пауло Дибала Ювентус

Италия