Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека бе разочарован от загубата с 1:2  от Ювентус, но не и от играта на своя отбор. 
 
„Направихме подарък на Юве под формата на два бързи гола, но след това играхме добре, направихме солидно второ полувреме. Въпреки реализираната дузпа, беше трудно да обърнем изхода на двубоя", призна Фонсека.
 
Той коментира и допуснатите два бързи гола.
 
"Това се случва, когато топката се изнася с подавания по време на прехода от защита към атака и като треньор се придържам към този стил на игра. Работим върху тези ситуации, но те все още се случват. Не вярвам във футбола, в който целта е да се изрита топката напред. Вярвам в смелия футбол, който е рискован. Грешки се случват, но основното е реакцията след тях. И мисля, че играхме добре. Гордея се с това как продължихме, дори и при 0:2", каза още Фонсека.
 
Специалистът не се притеснява от двете поредни загуби на Рома в Серия А. "Вълците" паднаха и от Торино с 0:2 преди поражението от Ювентус.
 
"Нищо страшно не се случило. Доминирахме в мача с Торино, а в двубоя с Ювентус отправихме 22 удара към вратата на съперника.  Не става въпрос за организация на играта или тактика. Не обичам да говоря за индивидуални грешки, защото треньорът е отговорен за всичко. Вярвам в моите играчи “, завърши Фонсека.