Отборът на Милан не успя да победи предпоследния в Италия Карпи и направи 0:0 като гост в двубоя от 15-я кръг на Серия А. С хикса Милан, който продължава с колебливите си изяви през сезона, вече е на осмо място във временното класиране с 24 точки.

Тимът на Карпи пък е на 19-ото, предпоследно място във временното подреждане в Италия с 10 точки, но пък записа трети мач без поражение.

Гостите имаха превъзходство в двубоя, но така и не успяха да реализират. В края на първото полувреме Рикардо Монтоливо бе в добра ситуация и стреля, но ударът му бе блокиран от защитник на Карпи.

Домакините също имаха положения пред вратата на съперника, като в 15-ата минута опасен удар отправи Лоренцо Лоло, а в 58-ата минута Антонио Ди Гаудио излезе в обещаваща позиция, но бранител на Милан изчисти в корнер.

Натискът на гостите в края не даде желания резултат. В 86-ата минута Юрай Куцка скочи високо и стреля опасно с глава, но вратарят на Карпи Вид Белец реагира чудесно и спаси.

Основният нападател Карлос Бака също не успя да се възползва от малкото положения за гол и домакините се добраха до равенството. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS