Халфът на Милан Найджъл де Йонг отново разкри, че не се чувства особено щастлив от факта, че все по-рядко получава шансове за изява при "червено-черните". Но въпреки това мисълта за напускане не му минава през главата. 

"Ако някой футболист ви каже, че е доволен от ситуация, при която стои на пейката, ще ви излъже. И при мен е така, но в същото време съм наясно, че такова е решението на наставника и аз се съобразявам с това."

"Но в същото време съм на негово разположение във всеки един момент, стига да прецени, че мога да му свърша работа. Аз съм професионалист и приемам съдбата и ролята си. Затова не обмислям напускане", сподели Де Йонг. 

Той сподели още, че вече се чувства добре, след като наскоро получи травма. Болките вече са отшумели и дори холандецът попадна в групата за мача с Карпи. Там не са Лука Антонели, Андреа Бертолачи, Марио Балотели, Жереми Менес и Диего Лопес, които са с контузии. 

"Вече се чувствам страхотно и съм готов за игра, стига треньорът да разчита на мен. Починах си и се възстанових. Сега трябва да продължим хубавата тенденция от мача със Сампдория и пак да победим", сподели още Де Йонг.