Тимът на Наполи направи грешна стъпка по пътя към преследването на лидера Ювентус, като в двубой от 27-ия кръг на Серия А направи 1:1 като гост на Сасуоло. 

Още в 3-ата минута Инсиние имаше отлична възможност да се разпише във вратата на съперника, но топката не намери целта. Домакините отвърнаха със сериозна опасност в 22-ата минута, когато с отлични индивидуални действия Бога имаше възможност да се разпише, но и той не сполучи.

До почивката Верди от Наполи и Рожерио от Сасуоло не сполучиха да се разпишат от отлични ситуации и двата тима се оттеглиха на почивка при нулево равенство.

В 53-ата минута Доменико Берарди се възползва от грешка в отбраната на Наполи и изведе тима си напред в резултата. Последваха минути, в които и двата тима създадоха положения, но голове не падаха.

Все пак тимът от Неапол стигна до равенството, когато Лоренцо Инсиние не остави шансове на вратаря на домакините в 86-ата минута. В крайна сметка двата тима не се победиха и взеха по 1 точка. Така дистанцията на втория в подреждането Наполи спрямо лидера Ювентус вече е 18 точки 57 спрямо 75. Сасуоло е на 12-ото място с 32.