Рома победи с 3:2 като гост Торино и по този начин си осигури петата позиция в Серия А. Головото шоу бе започнато от Алекс Беренгер, но преднината на домакините не се задържа дълго и след попадения на Един Джеко и Крис Смолинг гостите направиха обрат. През втората част Амаду Диавара реализира трето попадение за „римските вълци“, а Вилфред Синго оформи крайният резултат половин час преди края на срещата.

Двубоят започна във високо темпо и двата отбора предложиха добър футбол. В 14-ата минута Торино откри резултата, след като Алекс Беренгер се възползва от подаване на Симоне Дзадза.

Радостта за „биковете“ не трая дълго и две минути по-късно Един Джеко възстанови равенството.

В 23-ата минута Рома сътвори пълен обрат. Централният бранител Крис Смолинг бе в прегръдките на съотборниците си, след като се засече центриране на Карлес Перес.

Втората част започна равностойно, но в 61-ата минута Амаду Диавара реализира трето попадение в полза на „римските вълци“.

Размяната на бързи попадения се запази от първото полувреме и две минути по-късно Вилфред Синго върна едно попадение за Торино, но то се оказа недостатъчно и Рома спечели трите точки.

В последният кръг на Серия А Рома гостува на Ювентус, докато „биковете“ ще пътуват до Болония.