Каляри победи Ювентус с 2:0 на "Сардиня Арена". В мач без значение и за двата отбора, след като "бианконерите" си осигуриха титлата в предишния кръг, а сардинци успяха да се спасят, резултатът бе открит от Лука Галиано. В добавеното време на първата част Джовани Симеоне реализира второ попадение за домакините, което се оказа и последното в мача.

В началото двата отбора си размениха по един точен удар чрез младоците Галиано и Мураторе. В 7-ата минута Гонсало Игуаин също отправи шут, който беше уловен от Алесио Краньо. Минута по-късно Галиано беше по-убедителен при втория си опит за гол в мача и така откри резултата в полза на домакините.

В 16-ата Кристиано Роналдо прати топката в противниковата врата, но беше вдигнат флагът за засада.

В 32-ата Леонардо Бонучи пропусна да се разпише от воле при изпълнение на ъглов удар. В 38-ата Игуаин също не беше точен при изстрела си от въздуха отново след центриране от корнер.

В 50-ата минута Жоао Педро отправи удар, минал встрани от вратата. В 54-ата Мураторе шутира отдалече, но Краньо изби в корнер. При последвалото му изпълнение Алекс Сандро стреля с глава, но стражът отново се намеси.

В 68-ата Роналдо опита късмета си, но беше спрян от противниковия вратар. Две по-късно Бонучи блокира удар на Симеоне, а от втория си опит аржентинецът прати топката в аут. В следващите минути Лука Дзанимакия и Дауда Пийтърс влязоха в игра и така дебютираха за "бианконерите" в Серия "А".

В 80-ата Краньо отново разочарова Роналдо. В 83-ата Бернардески пробва изстрел, който се оказа неточен. До края на двубоя опасностите пред двете врати липсваха и резултатът остана непроменен.

В последният кръг на Серия А Каляри гостува на Милан, докато Ювентус е домакин на Рома.