Фиорентина продължава представянето си във възходяща линия. "Ла Виола" се справи при гостуването на Наполи и спечели срещата с 2:0 в мач от 20-ия кръг на Серия А. Киеза откри резултата в 26-ата минута, а Душан Влахович удвои в 74-ата минута на срещата.

Фиорентина започна доста добре срещата и още в 10-ата минута гостите пропуснаха да открият резултата. Наполи отвърна с удар на Милик две минути по-късно, след като той нанесе отличен удар, но Дронговски се справи с фантастично спасяване.

В 26-ата минута тимът от Флоренция откри резултата. Марко Бенаси намери отлично Федерико Киеза в наказателното поле на Наполи и той с прецизен удар матира Оспина.

Десет минути по-късно Кайехон пробва мерника си с глава, но топката мина встрани от вратата.

В 52-ата минута Инсиние си освободи място за удар, но топката се отклони от гредата и излезе в аут. Четири минути по-късно Киеза се озова на голова позиция, но не сполучи да реализира втори гол за гостите. 

Точка на спора сложи Душан Влахович, който с прецизен удар в 74-ата минута не остави шансове на Оспина и вгорчи вкуса в устата на Дженаро Гатузо.

Така след успехите над СПАЛ за първенство с 1:0 и над Аталанта с 2:1 за Купата на страната, сега Фиорентина матира и Наполи като ги изравни по точки в Серия А. Двата тима имат по 24 точки.