Сасуоло постигна обрат и победи с 2:1 Торино като домакин в мач от 20-ия кръг на Серия А. По този начин тимът от северна Италия прекъсна негативната си серия от седем двубоя без успех над този съперник.

В 4-ата минута домакините бяха близо до попадение, но изстрелът на Жереми Бога премина клинично близо до левия страничен стълб пазен от Салваторе Сиригу.

В 20-ата минута Торино откри резултата. Томас Ринкон шутира след изпълнение на ъглов удар, на голлинията Мануел Локатели вместо да изчисти, прати топката в собствената си мрежа.

Две по-късно Андреа Консили се намеси решително след диагонален удар на Андреа Белоти. В 26-ата минута капитанът на „биковете“ финтира защитник в наказателното поле и стреля в далечни ъгъл, но отново топката не попадна в мрежата на домакините.

В средата на първото полувреме Сиригу показа добър рефлекс след удар отблизо на Франческо Капуто.

Сасуоло се активизира през втората Чст и това веднага даде резултат. В 61-ата минута Жереми Бога възстанови равенството след много красив гол в горния ляв ъгъл от 30 метра.

В 73-ата минута обратът стана факт. Голмайсторът за домакините проби отляво и подаде на задната греда, където непокрития Доменико Берарди отблизо с плътен удар донесе победата за домакините.

Все пак Торино можеха да избегнат загубата в 81-ата минута, но тогава напречната греда спря изстрел на резервата Винченцо Милико.

С победата Сасуоло се изкачи до 14-ата позиция в Серия А с 22 точки, докато Торино остава 8-и с 27.