Салернитана и Емполи разделиха по една точка в мач от 5-ия кръг на италианската Серия А. Двубоят на стадион "Аречи" завърши при резултат 2:2. Сатриано откри резултата за гостите, а Мацоки в 39-та минута и Диа в 61-та минута обърнаха срещата. Крайното попадение дойде в 81-та минута, когато Сам Ламерс отбеляза за Емполи.


Лиъм Хендерсън изпрати красиво прехвърлящо центриране, в 31-та минута, в наказателното на Салернитана, където Мартин Сатриано се извиси във въздуха и прати топката в левия ъгъл, никакъв шанс за вратаря.

Отговорът на домакините беше почти мигновен, като в 37-та минута Тони Вилхена получи добро подаване в наказателно, но удара му бе блокиран.

Паскуале Мацоки обаче бе безгрешен в 39-та минута, след като направи страхотен пробив в наказателното поле, той прати топката във вратата на Емполи - 1:1.

В 61-та минута дойде празненството за Салернитана, след като Булайе Диа отбеляза за 2:1. Асистенцията беше на Тони Вилхена.

Емполи не се отказа и стигна до равенството в 81-та минута с гол на Сам Ламерс, който стреля извън наказателното поле и бе точен за 2:2.

След равенството Салернитана заема 10-то място с 6 точки, а Емполи са на 15-то място с 4 точки.