Футболистът на Ювентус Алваро Мората, за когото се появиха слухове, че е желан от Реал Мадрид, демонстрира незаинтересованост, заявявайки, че се чувства щастлив при „бианконерите“.

Припомняме, че по-рано се появиха информации, съгласно които Реал иска да върне бившия си футболист на „Сантиаго Бернабеу“. Слуховете гласят, че „белите“ са готови да предложат 30 милиона евро за нападателя, който в периода от 2012 до 2014 година игра за Кралския клуб.

„Не мисля за Мадрид. Моите мисли са изцяло насочени към Ювентус. Чувствам се щастлив тук. Не ме вълнува от колко време Ювентус не е печелил Шампионската лига. Ние си заслужихме мястото на полуфиналите и се надяваме да се класиране и за решителния мач“, каза Мората.

Запитан какви спомени пази от престоя си в Реал, Мората каза пред Sky Sports: „Имам добри спомени от времето, в което носех белия екип. Не изпитвам злоба към никого“.

Припомняме, че една от полуфиналните двойки в Шампионската лига е Ювентус – Реал Мадрид. В първия мач „старата госпожа“ се наложи с 2:1, а реваншът предстои. Срещата е в сряда, 13 май, от 21.45 часа и ще може да я проследите в сайта Gong.bg и на честотите на Дарик радио.