Отборът на Милан победи Бреша с 1:0 в домакински мач на „Джузепе Меаца”. Единственото попадение в срещата отбеляза Хакан Чалханоолу в 12-ата минута.

В 12-ата минута Чалханоолу откри резултата в мача. С красиво прехвърлящо центриране в наказателното поле Сусо намери турския халф, който скочи високо и вкара топката в долния ляв ъгъл на вратата.

Няколко минути по-късно Стефано Сабели пропиля страхотен шанс за Бреша. Защитникът получи топката в наказателното поле, но ударът не бе достатъчно точен и топката прелетя над напречната греда.

Стефано Сабели стреля елегантно на ръба на пеналтерията, но Джанлуиджи Донарума спаси удара.

Последните минути на срещата изобилстваха от ситуации пред вратата на Джеси Йоронен. В 81-ата минута Даниеле Десена стигна първи до отбита топка, но ударът му бе блокиран.

Минута по-късно Франк Кеси получи топката след прецизно подаване, но стреля встрани от лявата греда.

В 85-ата минута Кжищоф Пьонтек се озова сам срещу вратаря и имаше времето да си нагласи топката, но ударът ме бе отразен.

Лукаш Пакета не се поколеба да шутира от зоната около точката на дузпата, но ДЖеси Йоронен отново внимаваше и направи превъзходно спасяване, отбивайки топката в гредата.

В последната минута от редновното време Кжищоф Пьонтек получи подаване и стреля от средно разстояние. Изглеждаше сякаш ударът му ще попадне право в целта, но вратарят на Бреша отново се намеси брилянтно.

След победата отборът на Милан се намира на 10-а позиция в класирането с 3 точки, а Бреша е на 9-о със същия актив.