Старши треньорът на Торино Валтер Мадзари е много близо до това да удължи договора си с клуба, съобщават днес медиите в Италия. От ръководството на биковете са твърдо решени да задържат специалиста, като лично босът на клуба Урбано Кайро на няколко пъти вече е провел разговори с настоящия мениджър.

Босът на Торино сподели пред  „Gazzetta Dello Sport“:  „Никога не съм помислял да заменям Мадзари, той е много важен за нас. Искаме да го задържим при нас за дълго, дори съвсем скоро разговаряхме с него за нов контракт.  Разбира се, скоро отново ще говорим на тази тема, но това е нещо, което много скоро ще се случи.  Нашият отбор има огромен потенциал, срещу Ювентус играхме много силно и показахме на какво сме способни, а победата, която постигнахме срещу Бреша в последния кръг, със сигурност ще ни даде повече самочувствие.”

„Срещу Юве не заслужавахме да загубим, но това е футболът.  Трябва да бъдем концентрирани и да работим. Не можем да гледаме далеч в бъдещето, просто най-важно е да се концентрираме върху нашата работа и да играем мач за мач. Когато завърши сезонът, ще видим къде ще сме в крайното класиране”, завърши изказването си президентът.

След международната пауза Торино се изправя срещу Интер в един от най-интересните мачове от 13-ия кръг в  Серия А.

Автор: Дидо Калинков