Отборът на Торино постигна разгромна победа с 4:0 над състава на Бреша в първи двубой от съботната програма на 12-тия кръг на Серия А.С по две попадения за гостите се отчетоха Андреа Белоти и Алекс Беренгер. Това беше и официален дебют за Фабио Гросо начело на състава на домакините. 

Двубоят започна с натиск от страна на Торино и резултатът не закъсня. В 17-та минута момчетата на Валтер Мадзари получиха възможност да изпълнят 11-метров наказателен удар. Зад топката застана Андреа Белоти и не сгреши за 1:0. 

Само 9 минути по-късно упражнението беше повторено. Белоти стреля, ударът му беше блокиран с ръка от играч на Бреша и съдията отново отсъди дузпа. Отново изпълнител се оказа Белоти и той отново не остави шансове на Йеси Йоронен. 

В 41-та минута ситуацията за домакините стана необратима. Алеш Матею, който извърши нарушението за втората дузпа, фаулира грубо Алекс Беренгер на границата на наказателното поле и получи втори жълт, респективно червен картон. 

През второто полувреме гостите материализираха численото си превъзходство и отбелязаха още два гола. В 75-та минута точен беше Беренгер, след хубав индивидуален рейт и пас на Диего Лаксалт. 

Само 6 минути по-късно Беренгер отбеляза своя втори в срещата. След изритана топка напред той надигра с тяло защитник на Бреша и след това надбяга двама други, за да завърши хладнокръвно покрай вратаря Йоронен за 4:0. 

По този начин Торино се изкачи до 11-та позиция с актив от 14 точки след 12 мача. Бреша, от своя страна, остава закотвен на предпоследната 19-та позиция с едва 7 пункта.