Наставникът на Интер Роберто Манчини изрази оптимизъм след успеха с 3:1 над Удинезе в 35-ия кръг на Серия А и заяви, че третото място, носещо съответно излаз в Шампионската лига, все още е постижимо.

Победата приближи „нерадзурите“ на 4 точки зад третия Рома, който в понеделник посреща Наполи в дерби, което потенциално може да върне интригата в битката за втората позиция.

„Трябваше да решим мача си много по-рано“, коментира Манчини по повод обрата срещу „фриуланите“. „Пропиляхме шансове и рискувахме много в края, но представянето ни беше наред.“

„Трябваше да спечелим, за да запазим надеждицата си за третото място. Странни неща се случват понякога във футбола. Дали съжаляваме за нещо? Нека да изчакам с отговора на този въпрос. Хората се опитват да изкарат, че сме имали ужасяващ сезон, но случаят е съвсем различен.“

„Рома се намира в необикновена поредица, загубиха само веднъж, откакто Лучано Спалети пое тима. Най-вероятно те заслужават да бъдат трети. Нека се надяваме, че утре Наполи ще спечели“, завърши Манчини.