Парма започна по изключително разочароващ начин новата кампания в Серия А. „Дуковете“ загубиха и двата си мача, като отбелязаха само 1 попадение, а допуснаха цели 6 в своята врата. Пораженията от Наполи и късно снощи от Болоня сериозно притесняват наставника на тима Фабио Ливерани.

По всичко изглежда, че Парма ще има труден сезон и засега отборът е много далеч от приятното лице, което показваше при Роберто Даверса. Според бившия треньор на Лече играчите му се нуждаят от време, за да покажат възможностите си. Бившият играч на Лацио допълни, че скоро очаква и нови попълнения, които да засилят конкуренцията в отбора.

„Трудно начало за нас, това е видно за всички. Да започнеш с 2 поредни загуби определено е тежко и разочароващо. Трябва да работим, за да подобрим представянето си, но нещата не се получават поне на този етап. Имам уверението на ръководството, че до няколко дни ще привлечем няколко нови футболисти, надявам се, че те ще се впишат бързо в състава. Преминаваме през труден момент. Целта на Парма е да остане в Серия А и единствено от нас зависи да започнем да побеждаваме“, завърши Ливерани.