Наставникът на Лацио Давиде Балардини предупреди своите играчи да не се самозабравят след победата над Виляреал с 2:1 в мача от груповата фаза на Лига Европа.

Въпреки че завършиха срещата с 10 души, италианците се поздравиха с крайния успех на „Олимпико”. Капитанът на „орлите” Томазо Роки вкара победното попадение, но Балардини призова състезателите си да не губят концентрация.

„За нас е нещо обичайно да печелим трите точки. Разбира се, наясно сме, че този успех е много важен и заслужен”, коментира наставникът на Лацио пред „Sky”.

„Да се надяваме, че това ще ни подейства като инжекция и за двубоите в Серия А, като се започне още този уикенд срещу Бари”, продължи той.

„Все още можем да излезем от групата в Лига Европа, това зависи изцяло от нас. Сега имаме два важни мача – в Испания и Австрия. Там ще играем срещу два много силни съперника – Залцбург и Виляреал”, каза още Балардини като не обърна внимание на двубоя с Левски на „Олимпико”.

„Виляреал е много добър отбор, това се видя и срещу нас. Все пак мисля, че ние напълно заслужихме победата”, завърши наставникът на Лацио.