Треньорът на Ювентус Антонио Конте изрази разочарование след изненадващото домакинско равенство 1:1 срещу Каляри в двубой от 18-ия кръг на Серия А.

С този хикс бианконерите излязоха на първо място в класирането с точка повече от Милан, но изпуснаха превъзходен шанс да дръпнат с повече на росонерите, които от 21:45 часа в неделната вечер имат изключително труден градски сблъсък срещу Интер, който е в серия от пет поредни победи и спечели последните си две срещи с общо 9:1 (4:1 за нерадзурите срещу Парма и 5:0 срещу Лече).

„Мисля, че мачът започна отлично за нас, тъй като рано поведохме и играхме добър футбол с много голови положения“, каза Конте, след като Вучинич даде преднина на Юве още в 7-ата минута, но Косу изравни в 48-ата и срещата в Торино завърши при 1:1.

„Веднага след почивката допуснахме попадение и това малко ни скова. След това се подобрихме, но не успяхме да оползотворим възможностите си.“

„След 18 мача поредни мача без загуба е приемливо да направиш равен с Каляри. Не мисля, че моите момчета бяха арогантни, тъй като те се бориха здраво за резултата.“

„Добре е да се спомним, че трябва да изстрадаме и да се борим до края на всеки мач от тук до края на сезона.“

„Срамно е, че ще гледаме дербито на Милано, след като сме спечелили само една точка. Нека по-добрият отбор да спечели“, каза Антонио Конте преди битката между Интер и Милан.