Старши треньорът на Ювентус Антонио Конте сподели след победата с 2:0 над Болоня, че все още предстоят доста мачовете в шампионата, в които Старата госпожа трябва да продължи да държи добро ниво. „Бианконерите“ водят с 12 точки във временното класиране пред втория в подкреждането на Италия Наполи, който обаче е и с мач по-малко.

Междувременно след края на срещата шефът на Болоня Стефано Пиоли се обиди от радостта и празненствата, настанали след успеха.

„Ако не мога да се зарадвам с феновете при важна победа, тогава не знам какво мога да направя изобщо. Знам, че победите на Ювентус дразнят много хора, но аз не съм проявявал неуважение към никого“, сподели наставникът на Юве.

„Има толкова много други ужасни неща на други места, като да хвърлят камъни по автобуса на отбора, така че какво лошо има в това, ако искам да празнувам с нашите привърженици“, сподели наставникът.

„В момента Ювентус просто лети, но така беше и през миналия сезон. Постигнахме много важни резултати и сме длъжни да продължим в същия дух“, завърши Антонио Конте.