Златан Ибрахимович съвсем скоро е възможно да облече отново екипа на Милан. Това стана ясно от изказване на комисионера на МЛС - Дон Гарбър. Според него именно “росонерите” са италианският клуб, който ще се подсили с 38-годишния нападател от януари.

Договорът на Ибрахимович с ЛА Галакси изтича през декември, а шведът вече даде да се разбере, че иска да играе отново в Италия, където е носил екипите на Ювентус, Интер и Милан. От ветерана се интересува и Болоня, като от “Ренато Дал’Ара” дори потвърдиха за преговори със Златан.

“Ибрахимович е интересен тип и на терена, и извън него. Лигата ни се нуждае от играчи като него и като Дейвид Бекъм преди време. Златан е забавен, харесва ми как говори за мен в трето лице. Макар и вече на 38, той е класа и знам, че има предложение от Милан - един от най-големите клубове в света”, заяви Гарбър.


Офертата на Болоня е за годишна заплата от 8 млн. евро, но е по-вероятно Ибра да избере предизвикателството да помогне на Милан да се върне към славните си дни.