Болоня и Златан Ибрахимович вече водят разговори, призна спортният директор на клуба Рикардо Бигон. 

Той съобщи, че вече на няколко пъти Ибрахимович и мениджъра на тима Синиша Михайлович са разговаряли. Шведът не се интересува само от преминаване в Болоня, но и от здравословното състояние на сърбина. Ето какво коментира спортният директор на Болоня, възможно ли е Златан да заиграе при тях. 

Ибрахимович и Михайлович имаха много топли взаимоотношения в последните месеци. Ибра на няколко пъти се обади, за да попита как е Синиша и какво е неговото състояние. Те разговаряха и сега всичко е в ръцете на футболиста да реши иска ли да играе за Болоня.  

"В следващите месеци ще разберем бъдещето на Ибрахимович. И ние не знаем нищо все още. Ние сме готови, той да играе при нас. Телефонните разговори между Ибрахимович и Михайлович потвърждават думите ми. Нашите амбиции са високи. Искаме да играем в Европа. Може би няма да се случи през този сезон, но нашият проект включва европейско участие. Все пак в много от мачовете през тази кампания ние сме без Синиша, нашият мениджър, и това ни се отразява на всички", завърши директорът.

Автор: Дидо Калинков