Старши треньорът на Интер Клаудио Раниери „не бяга от трудностите“. Наставникът се надява да остане начело на клуба и след равенството 2:2 срещу Катания. Италианският специалист заяви след неделния двубой, че столът му е разклатен след поредния неуспех. „Нерадзурите“ изоставаха с 0:2, но все пак успяха да стигнат до равенството след попадения на Диего Форлан и Диего Милито.

„Започнахме добре, а след това темпото спадна след попадението на Катания. Аз имам страхотни шампиони, които се погледнаха в очите в съблекалнята на почивката, и излязоха с чудесна реакция на случващото се“, заяви наставникът.

„Моята позиция? Най-важното нещо е Интер. Аз просто се опитвам да дам най-доброто от себе си за отбора. Най-после успяхме да вкараме гола, който чакахме толкова дълго. Важното е, че не се предавам пред трудностите. Това е странна година след толкова много успехи, затова трябва да планираме и трябва да преценяваме кои играчи могат да бъдат полезни за тима“, добави Раниери.

Специалистът заяви още, че има договор за две години и се надява да остане: „Просто се съсредоточавам върху работата си и давам най-доброто, на което съм способен. Не е обикновена ситуация, но аз вярвам.“