Крилото на Интер Антонио Кандрева изрази съжаление, че отборът му не спечели градското дерби срещу Милан, което приключи при 2:2.

„Росонерите“ на два пъти излизаха напред в резултата чрез голове на Сусо, а първото попадение за „нерадзурите“ бе дело именно на Кандрева. Иван Перишич пък бе човекът, който донесе точка на тима си в добавеното време на мача.

„Изиграхме добро дерби, заслужавахме победата и достигнахме до точка съвсем справедливо. И двата гола на Милан дойдоха след контраатаки, така че трябва да поработим върху защитата си“, коментира Кандрева.

„Ние сме Интер и трябва да се борим за върховите места в класирането. Сега трябва да започнем да се катерим нагоре и да подобряваме играта си, като използваме този мач като основа, защото това беше страхотен двубой.“

Италианският национал беше запитан дали има нещо вярно в твърденията за конфликти със Стефано Пиоли през миналата година, когато двамата бяха в Лацио. „Стига с това. Вече започва да става досадно. Няма какво повече да кажа“, заяви Кандрева.