Италианските медии са обединени в прогнозата си, че Ювентус ще излезе тази вечер в реванша срещу Байерн с изцяло офанзивно ориентиран състав. „Бианконерите“ имат да заличават пасив от 0:2 след първия двубой и поради този факт старши треньорът на Юве Антонио Конте ще разчита на повече футболисти, ориентирани към нападателна игра.

Според „Гадзета дело Спорт“ Конте ще направи четири промени в състава си в сравнение с единайсеторката, която излезе на „Алианц Арена“ преди седмица. Две от промените са задължителни и са породени от факта, че Артуро Видал и Щефан Лихщайнер са наказани за реванша.

Мястото на Лихщайнер по дясното крило ще бъде заето от 29-годишния италианец Симоне Падоин, който има доста малък опит в Европа. През този сезон Падоин има 2 мача в Шампионската лига, а в Серия А е използван единствено като джокер.

Вместо Видал пък титуляр ще бъде друг 20-годишен играч – френският национал Пол Погба, който премина в Юве през лятото от Манчестър Юнайтед.

Черногорският нападател Мирко Вучинич пък ще замени в атаката на „бианконерите“ Алесандро Матри, който бе много неубедителен в Мюнхен.

Последната промяна сред титулярите е свързана с позицията на ляв бек. Смята се, че Конте ще предпочете да започне мача с ганайския национал Квадво Асамоа, който е далеч по-офанзивно ориентиран в сравнение с другия вариант Федерико Пелузо.