Трансфер, който да разбуни сериозно духовете на Апенините, може да се случи това лято. Истинската играеща легенда на Рома Даниеле де Роси е повече от сериозно ухажван от един от големите съперници в Серия А Интер. 

При това интересът на "нерадзурите" е толкова сериозен, че те вече му предложиха двугодишен договор, а за него е ясно само, че финансовите условия "са неустоими". А това би трябвало да означава много сериозна сума, защото в момента халфът е вторият най-високо платен футболист в италианския шампионат. 

Ветеранът, който през юли ще навърши 34 години, има договор с "вълците" само до края на сезона. Той обаче така и не може да се разбере с ръководството за удължаването му и съвсем скоро престоят му на "Олимпико" може да приключи. 

А това би било огромен удар за феновете на "джалоросите", защото Де Роси е огромен техен любимец. Той е прекарал цялата си кариера в родния клуб и е в сърцата на тифозите редом до Франческо Тоти. И евентуалното му напускане би отприщило огромна вълна на недоволство.