Вкаралият два гола за Италия срещу България Пабло Даниел Освалдо призна класата на България като сподели, че равенството е било най-справедливият резултат, тъй като българите са играли добре и са поставили „скуадра адзура“ под напрежение.

„Щастлив съм с двата гола в паметна вечер, въпреки че резултатът не беше удовлетворяващ. Естествено, че беше по-добре да печелим! Така че съм наполовина щастлив“, сподели след мача Освалдо.

„Беше труден мач и на момента през първото полувреме се справяхме добре, докато след почивката бяхме под повече напрежение. България игра добре и равенството бе правилният резултат.“

„Обикновено вкарвам красиви голове, а тези бяха някакви мърляви, но те струват, колкото и другите!“

„На моменти бяхме малко бавни и не играхме по начина, по който Италия играе обикновено. България ни постави под напрежение и това ни създаде проблеми, така че на моменти успяхме да си подаваме топката, а в други не успявахме.“

„В един момент България стоеше по-дълбоко, след това изведнъж ни постави под напрежение и направи нещата трудни за нас. Искам да посветя тези голове на моята дъщеря Виктория, която всеки път ходи на църква и казва молитва за мен и пали свещ, така че те са за нея“, допълни Освалдо.