Истинска голеада видяха зрителите на мача от 24-ия кръг на италианската Серия „А“ между Торино и аутсайдера Пескара.

Домакините поведоха с 5 чисти гола, но накрая се отпуснаха и допуснаха на три пъти гостите от Пескара да вкарат и да намалят резултата до крайното 5:3.

Още до края на първия четвърт час от мача резултатът набъбна до 3:0 за Торо след головете на Фалке във 2-ата, Айети в 9-ата и на Белоти в 15-ата минута.

През втората част Ляич в 53-ата и пак голаджията Белоти в 61-ата направиха резултата 5:0 за торинци. Но после Айети си вкара автогол в 73-ата минута, а Бенали добави още два за Пескара в 75-ата и 83-ата минута за крайното Торино – Пескара 5:3.

Интер спечели очаквано като домакин срещу Емполи с 2:0. Едер вкара топката с тяло във вратата на гостите още в 14-ата минута. Пак Едер бе в основата на втория гол за интеристите, след като центрира топката и намери Антонио Кандрева, а той не сбърка за 2:0 в 54-ата. Интер спокойно контролираше мача и го затвори при този резултат.

Интер - Емполи 2:0

източник: БГНЕС

Сасуоло падна като домакин срещу Киево с 1:3, след като остана с човек по-малко още в 4-ата минута, когато Летшерт предизвика дузпа, а освен това бе изгонен. Инглезе обаче профука наказателния удар за „летящите магаренца“. Матри вкара за Сасуоло в 24-ата минута и домакините започнаха да мечтаят за нещо повече от този двубой. Но Инглезе се реабилитира за пропуска от дузпата и в 39-ата минута резултатът стана 1:1.

Интер - Емполи 2:0

източник: БГНЕС

Неговата реабилитация за началната несполука стана тройна през второто полувреме, когато той наниза още два гола във вратата на Сасуоло и Киево спечели с 3:1.

От тази група отбори Интер е най-високо в класирането и заема четвъртото място с 45 точки. Торино е девети с 35, Киево веднага след него с 32, Сасуоло е 15-и с 27, Емполи 17-и с 22 точки, а Пескара е последен с 9 пункта.