Изпълнителният директор на Милан Адриано Галиани застана зад треньора Леонардо и след загубата от Цюрих, която преля чашата на търпението сред феновете на росонерите.

„Искам да потвърдя нашето доверие към Леонардо. В момента има много спекулации. Мисля, че равенството беше заслужен резултат. Трябва да гледаме напред”, каза Галиани.

Ето какво каза и самия бразилски наставник след домакинското поражение с 0:1: „Да допуснеш такъв гол и то още в десетата минута усложни мача за нас. Те нямаха почти никакви възможности, а ни победиха.”

„Вярвам, че ще си вземем поука от тази среща. Имахме своите шансове, но ги пропиляхме. Никой не е сложил оръжие до главата ми, за да поема поста. Продължаваме напред. Ако ще губим, ще губим”, добави Леонардо.

Треньорът на ФК Цюрих Бернар Шаланд пък бе обезумял от радост след най-големия успех в кариерата му: „Изключително съм щастлив. Победата срещу Милан със сигурност ще остане в историята на клуба. Ние сме малък отбор, а победихме Милан като гост. Това е много важен мач за нас и ще ни е полезен в бъдеще. Имахме късмет, особено през втората част”.