Изпълнителният директор на Милан Адриано Галиано заяви, че тазвечершното дерби с Милан няма да е последното за президента на „росонерите“ Силвио Берлускони.

В началото на декември бвшият премиер на Италия трябва да сдаде собствеността на китайците от Sino-Europe Sports. Въпреки това се очаква той да остане почетен президент на Милан.

„Президентът Берлускони каза, че това няма да му е последното дерби с Интер. Аз никога не съм коментирал неговите думи и не смятам да започвам сега“, каза Галиани, който работи в клуба от няколко десетилетия.

„Дали това ще е моето последно дерби? Не знам, нека видим. Във всеки случай мога да кажа, че ще продължа да идвам на „Сан Сиро“, тъй като съм голям фен на Милан. Проектът ни с млади и италиански играчи върви добре, нека видим как ще се справим срещу Интер. Ако победим, това ще е голям успех и ще ни позволи да се изкачим още в класирането“, допълни Галиани.

Ако Милан победи Интер в градското дерби и предвид грешната стъпка на Рома по-рано днес срещу Аталанта (загуба с 1:2), „росонерите“ ще излязат втори в класирането зад лидера Ювентус.