Фрозиноне постигна първа победа за сезона след убедителен успех с 3:0 като гост на СПАЛ в Серия А. Срещата беше част от 10-ия кръг на първенството.

Ганаецът Раман Чибса откри резултата пет минути преди почивката, а малко след подновяването на играта Камило Чано удвои. Минута преди края на мача Пинамонти оформи крайното 3:0. Въпреки първия успех за сезона, Фрозиноне остава на предпоследното място с 5 точки.

Дженоа и Удинезе завършиха 2:2 в друга среща от кръга. Ромуло откри резултата в полза на Дженоа от дузпа в 32-а минута. След почивката двата отбора си размениха бързи голове, с което оформиха равенство. Кевин Ласаня изравни за Удинезе в 65-ата минута, а Кристиан Ромеро отново даде аванс на генуезците в 67-ата минута. Родриго Де Паул оформи крайното 2:2 с попадение в 70-ата минута.

Дженоа доигра мача с 10 души след червен картон в 74-а минута на автора на втория гол Ромеро.

Ремито остави Дженоа на 10-о място с 14 точки, а Удинезе е 16-и с 9 точки.

Каляри победи Киево с 2:1. Домакините откриха резултата в 15-ата минута след гол на Паволети, а Кастро удвои в 59-ата минута. Гостите се върнаха в двубоя с попадение на Степински в 79-ата минута, но силите не им стигнаха да изравнят. Каляри са на 12-ото място с актив от 13 точки. Киево е на последната позиция с -1 точка.