През вчерашния ден Сасуоло затвърди прекрасното начало на сезона. „Неровердите“ записаха пореден фантастичен успех, този път при гостуването си на Болоня. Макар че Сасуоло изоставаше с  3:1 и не се виждаше път обратно в мача, футболистите на Роберто Де Зерби направиха феноменален обрат и спечелиха срещата с 4:3.

С тази победа Сасуоло излезе на втората позиция в класирането, а отборът наистина изглежда впечатляващо в нападение. Една от звездите на втория в Серия А Франческо Капуто сподели, че тайната за добрите резултати е колективът и вярата в собствените сили. Италианският национал допълни още, че се наслаждава на головете си и разкри докъде стигат мечтите и амбициите на него и съотборниците му.

„Във всичко, което правиш е нужно да си отдаден на 100 % и да вярваш в себе си. Дори, когато изоставахме с 3:1, едва ли са били много хората, които са смятали, че ще обърнем двубоя. Ние играем своя футбол и основна заслуга затова има треньорът. Той ни дава пълна свобода и определено обича атаката. Изобщо не е случайно, че бележим доста попадения. За мен няма значение кой вкарва, важното е да вървим напред.  Желанието ни е да стигнем до европейските турнири и ще дадем всичко от себе си. Вярвам, че можем и се наслаждаваме истински на прекрасното начало на сезона за нас“, завърши Капуто.