Дългата любов между Рома и капитана Франческо Тоти ще приключи през лятото на този сезон. Мечтата на ветерана да прекрати кариерата си като играч на "вълците" няма да се сбъдне и той ще потърси едно последно предизвикателство за новия сезон, пишат медиите на Апенините. 

39-годишният нападател смята да изиграе още една кампания като активен футболист, но след раздора му с треньора на "джалоросите" Лучано Спалети, това няма да бъде на "Олимпико". Затова вече обмислял вариантите пред себе си. 

Според изданието Fichajes.net, интерес към подписа на ветерана има от страна на голямата изненада в Премиършип Лестър. Там мениджър е Клаудио Раниери, който познава изключително добре качествата на Тоти. 

Пред него има и още една опция, която може да се окаже и по-изкусителна. Нападателят може да заиграе в САЩ, като там се предлагат по-добри финансови условия за играчи на неговата възраст. 

Иначе знаменитата кариера на Тоти в Рома започна още през далечната 1992 г., когато беше едва 16-годишен. От тогава Принца на Рим има 752 мача и 300 гола във всички турнири за любимия си клуб, но явно няма да завърши кариерата си там.