Един от героите за Наполи снощи – Блерим Джемайли заяви, че се е почувствал „малко кофти“ за хеттрика, който отбеляза срещу бившия си тим Торино.

Швейцарският национал изигра ключова роля за удивителната победа с 5:3 при гостуването на „биковете“. Въпреки че в даден момент домакините губеха с 1:2, те успяха да обърнат до 3:2 в своя полза, но с невероятни изпълнения играчите на Валтер Мадзари измъкнаха крайния успех.

„Това бе специален мач за мен, тъй като кариерата ми в Серия А тръгна от Торино“, заяви Джемайли. „Трябва да призная, че ми е малко кофти за Торино, но този стадион ми носи късмет. Щастлив съм за отбора си, защото се измъчихме в последните мачове, но излязохме от тях по-силни.“

„Снощи допуснахме прекалено много рискове и трябва да подобрим играта в отбрана, защото такива грешки друг път могат да ни струват скъпо“, допълни той.

Победата позволи на неаполитанци да запазят изоставането си от 9 точки спрямо лидера Ювентус, но Милан им диша зад врата само на 2 зад тях. „Ако продължат така, няма как да стигнем Ювентус. По-скоро ще трябва да надзъртаме през рамо заради Милан, които са твърде близо“, завърши Джемайли.