Капитанът на Ювентус Алесандро Дел Пиеро заяви, че неговият отбор може да постигне много успехи и единственият начин това да се случи е, да преследва с всички сили първото място в Скудетото през новия сезон.

„Със сигурност притежаваме качествата, които за нужни, за да сме шампиони. Всеки един нас бленува за една и съща мечта – да спечелим Калчото тази година. Разбира се, това е много трудно за постигане”, каза Дел Пиеро.

„Всички го знаем, както знаем, че ни предстои много работа. Това, че няма да играем в Европа от друга страна, ще ни помогне. Ще бъде много хубаво, ако успеем да постигнем мечтите си, те ни тласкат напред и ще ни помогнат да вложим 100% от силите си”, каза още състезателят на „старата госпожа”.

„Адреналинът преди мача с Рома в края на седмица се покачва, а вече показахме в приятелската среща, че нямаме никакво намерение да отстъпваме. Това ще бъде добър тест за нас, тъй като съм сигурен, че ще се получи страхотен мач, в който ще можем да разберем, в какво положение и кондиция наистина се намираме в момента”, завърши Алесандро.