Треньорът на Интер Франд де Бур заяви, че е много разочарован от снощната загуба на тима си с 0:1 при гостуването на Сампдория в Серия А. Холандският специалист заяви, че главният проблем на отбора му се корени в психиката на играчите.

Специалистът от доста време се намира в деликатна позиция, а поражението беше 5-о за него в 11-те му шампионатни мача дотук. Той загуби 4 пъти в последните 5 срещи на тима, като изключението беше драматичният успех над Торино с 2:1 в сряда.

„Много съм разочарован. През първото полувреме изобщо не играхме“, коментира Де Бур. „През второто показахме нашия футбол, но не мога да разбера защо не сме в състояние да играем така за повече от 45 минути. Не видях отбор, който да влиза с увереност в единоборствата.“

„В разбора преди срещата обърнахме внимание на това. Не знам защо толкова много от играчите не показаха никакъв характер. Бях много ядосан на почивката. Това е проблем на психиката. Имаме много качество в състава, но не можем да постигнем много с нагласата, която видях през първото полувреме. Трябва да движим топката, нужно е да играем. През второто полувреме го направихме, ала през първото видях само дълги топки и лоши решения, с които им подарявахме кълбото“, добави холандецът.