Ивайло Чочев започна като титуляр за Палермо срещу Чезена в мача от 7-я кръг на Серия А и престоя на терена до 66-ата минута за победата с 2:1.

Българинът остави добри впечатления с желанието си и с изявите си. Бившият играч на ЦСКА бе заменен в 66-ата минута от Андреа Болети, а преди това в 35-ата минута бе получил жълт картон.

Палермо поведе след 8 минути игра, след гол на Пауло Дубала, който получи добро подаване от Васкес и се разписа за 1:0. Малко преди това Чочев даде великолепна асистенция на свой съотборник, който обаче бе в положение на засада.

В 60-ата минута Синиша Анделкович извърши нарушение в наказателното поле срещу играч на Чезена, като го задържа при едно центриране от корнер, а главният рефер посочи бялата точка. Алекс Родригес демонстрира хладнокръвния си удар и възстанови равенството, след като прати топката в долния десен ъгъл на вратата на Сорент за 1:1.

В самия край на мача Дубала центрира от корнер, а Джанкарло Гонсалес донесе трите точки на тима си – 2:1.

Преди това Мануел Копола извърши нарушение, като спря атака на Палермо от дясно преди пеналта, за което получи втори жълт картон.

В класирането Палермо е 16-и с 6 точки, а Чезена е позиция напред със същия актив, но с по-добри показатели.