Президентът на Интер Масимо Морати отправи послание към всички разочаровани фенове на тима, с което ги призова да бъдат горди, тъй като „нерадзурите” са по-добри от всички други отбори”.

Последните няколко дни бяха доста тежки за привържениците на италианския шампион, които изразиха на няколко пъти недоволството си от загубата с 0:2 от Ливърпул в първата среща от осминафиналния сблъсък в Шампионската лига между двата тима.

Босът на „нерадзурите” се опита да успокои страстите на разочарованите фенове, които на два пъти обиждаха наставника Роберто Манчини, а единият път само охраната на летището в Ливърпул предотврати и възникването на физическо спречкване между ултрасите и специалиста.

„Ние трябва да сме горди, че сме част от Интер, тъй като нашият отбор е по-добър от всички останали”, зави петролният магнат.

„Намеренията ми за летния трансферен прозорец са да купувам по-малко нови играчи. Нямам желание да купувам нови италиански играчи. Искам да запазя сегашната група, като и евентуално да вкарам в първия състав най-обещаващите футболисти от младежката школа”, добави още Морати.