Проблемите за наставника на Интер Роберто Манчини продължават след загубата с 0:2 от Ливърпул в първата среща от осминафиналната среща между двата тима в Шампионската лига, след като специалистът е бил обиждан от около 2000 души привърженици на „нерадзурите”, информират италианските медии.

Шампионите на Серия А претърпяха първо поражение за последните пет месеца, като сега задачата на тима да премине във следващата фаза от директните елиминации в ШЛ е изключително трудна.

Привържениците на Интер останаха бесни заради тактиката, която Манчини предприе във вторник вечер, като вербални инциденти между треньора и фенове на тима вече имаше на летището в Ливърпул.

На връщане от Англия, но този път на италианска земя, две хиляди фенове на Интер очакваха тима заредени с голяма доза напрежение и гняв. В един момент цялата тълпа започна да вика: „Отивайте да работите!”

След това, група от запалянковци проследили Манчини. Един от феновете се провикнал към наставника: „Кога щеше да пуснеш Суасо”, като оцветил думите си и с неприличен език насочен към специалиста.

Манчини се спрял, обърнал се към фена и попитал: „Какво каза?”

Запалянкото повторил въпроса си, но този път без псуване и обиждане. „Не, повтори цялото изречение”, продължил Манчини.

„Мислете преди да говорите”, наставникът на Интер поучил феновете на тима.