Бившият играч на Милан Звонимир Бобан атакува изключително сериозно звездата на тима Марио Балотели, който напоследък отнася доста критики за представянето си.

Нападателят демонстрира сериозно отстъпление в последните месеци, като има едва три гола в Серия А. Тъкмо заради това Бобан не му спести нищо.

„Хайде да спрем да говорим само за този Балотели“, реагира хърватинът. „През целия си живот той само е търкал пейките в отборите, където е играл.“

„Той винаги ще бъде по-малък от Милан, а Милан все така ще си остане по-голям от него. По мое време той щеше да носи саковете на играчи като Марко ван Бастен, Джордж Уеа и Андрий Шевченко.“

Легендата на „росонерите“ също така разкритикува Супер Марио и за поведението му извън терена, след като острието закъсня за две последователни тренировки. „Паоло Малдини, Марсел Десаи, Себастиано Роси, Алесандро Костакурта и Франко Барези до един щяха да го шамаросват, ако не идваше на време. Неговите безкрайни изцепки показват, че той не може да проумее някои неща, че той не разбира какво значи да носиш тази фланелка. Балотели трябва да взима пример от Кака – едно момче, което спечели Шампионската лига, Световното първенство, Златната топка. Той определено помага повече от Балотели, защото все още тича и се труди като младок“, завърши Бобан.