Колоритният наставник на Торино Синиша Михайлович определено не изневери на стила си в изказванията след тежкото поражение с 3:5 от Наполи в Серия. Сръбският наставник направи на пух и прах своя полузащитник Адем Ляич, като не спести нищо и по адрес на бившия играч на „биковете“ - и настоящ на Наполи – Никола Максимович.

Михайлович нямаше много поводи да се гордее с представянето на футболистите си, които се оказаха с пасив от 0:3 само след първите 18 минути на срещата. Впоследствие торинци защитиха донякъде честта си с отбелязаните 3 гола, но те съвсем не омилостивиха техния треньор.

На пресконференцията след срещата Михайлович бе особено критичен към атакуващия полузащитник Ляич. „Днес той беше едно бедствие. Точно както срещу Ювентус преди седмица, и сега не харесах изобщо играта му“, коментира Михайлович.

„Ляич е играч, който трябва да повиши нивото в играта ни. Ако той продължава по същия начин, ще е по-добре за нас изобщо да не го включвам в отбора. Надявам се скоро да се събуди, защото иначе ще сме принудени да разчитаме на някой друг.“

Репортерите също така попитаха Михайлович дали е засякъл продадения през лятото Максимович, който форсира своя трансфер през лятото, като демонстративно напусна една от тренировките по време на подготовката. „Не, не съм го виждал, но като имам предвид що за човек е той, нямах никакви съмнения, че точно така ще се случи“, допълни Михайлович.