Президентът на Милан Силвио Берлускони направи първото си изявление след уволнението на треньора Синиша Михайлович. Очакваше се сръбският наставник да издържи до края на сезона и тогава да си тръгне, ала бившият премиер на Италия мотивира решението си с това, че отборът има потенциал да постига много повече, отколкото му се удава в момента.

До края на кампанията „росонерите“ ще бъдат водени от Кристиан Броки, който досега беше наставник на младежката им формация.

„Благодаря на Синиша Михайлович за неговата работа, за положените максимални усилия“, написа Берлускони във „Фейсбук“. „Обаче Милан трябва да постига повече. Трябва да завършим сезона по най-добрия начин, да се опитаме да спечелим Купата на Италия и да се върнем в Европа.“

„Броки е избор с мисъл за бъдещето – бъдеще, в което Милан трябва да се върне към стила на игра и резултатите, достойни за нашата история. В края на сезона ще направим равносметка и ще работим по необходимите решения, за да следваме целите си“, добави Берлускони.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS