Нападателят на Милан Марио Балотели снощи изпусна нервите си пред телевизионните камери по време на интервюто си след загубата от Рома с 0:2.

Италианският национал бе потърсен за отзиви от канала „Скай Италия“ и много скоро се скара с анализаторите в студиото Звонимир Бобан, Джанкарло Мароки и Кристиан Панучи.

„Ти нищо не разбираш от футбол. Вярвай ми, наистина нищо не знаеш“, каза той на Мароки, който го запита защо не се е движил повече по терена.

Бобан доста сериозно разкритикува Балотели за представянето му в мача, в който Супер Марио бе сменен в 69-ата минута. Бившият нападател описа поведението на тъмнокожия нападател като срамно заради агресивния жест, който последният отправи към Адел Таарабт по време на мача.

„Вие винаги говорите за мен. Когато Милан печели, Марио е страхотен, но когато Милан губи, вината е само на Марио. Не се нуждая от вашите критики, аз самият достатъчно се критикувам.“

Бобан обаче продължи с атаките и заяви, че Балотели не се е показал като топ играч при поражението от Рома. „Аз никога не съм твърдял, че съм топ играч. Аз съм напълно нормален футболист. Ти си този, който твърди, че аз съм топ играч. Винаги очаквате от мен да вкарвам по пет гола на мач. Само говорите ли, говорите, но няма никакъв смисъл да казвате тези неща. Никакъв смисъл“, завърши Балотели, като хвърли микрофона си.