Наставникът на Милан Кларънс Зеедорф защити звездата на "росонерите" Марио Балотели за инцидента му със съотборника Адел Таарабт по време на мача с Рома снощи.

Двамата се сдърпаха, а според холандския наставник това не е нещо, от което да се извлича сензация. Според него, просто напрежението е дошло в повече на италианския национал.

"От много време съм във футбола и знам как стоят нещата в съблекалнята. Мога да ви кажа, че няма повод за притеснение. Балотели и Таарабт имаха разговор, на който уточниха всичко."

"Просто Марио е под напрежение, но това често се случва по време на мач и понякога ескалира. Наистина, по-добре е да избягваме такива неща, но между двамата няма проблем", сподели Зеедорф.

Специалистът изказа комплиментите си за Рома след победата на "вълците" в дербито с 2:0. Това поражение отдалечи "червено-черните" от битката за Европа.

"Моите уважения и поздравления към Рома. Имат страхотен отбор и правят невероятен сезон, което се видя и тази вечер."

"Моят отбор се опита да отговори след почивката, когато показа много повече хъс, но за съжаление не можахме да стигнем поне до изравняване. Като видях гола на Пянич и с каква лекота се справи с нашия бранител, само можех да изръкопляскам", сподели Зеедорф.