Треньорът на Лацио Давиде Балардини обсипа с похвали своите възпитаници, въпреки че те не успяха да победят Палермо у дома и завършиха при равенство 1:1.

„Контролирахме играта през цялото време на мача и имахме около 20 изстрела към вратата. Мисля, че това равенство е много жесток резултат за нас”, каза гологлавият специалист.

„Лацио игра изключително добре днес, особено с маниера, по който контролирахме топката. Палермо ни създаде малко трудности и ние определено заслужавахме да спечелим.”

„За съжаление, когато не можеш да намериш пътя към мрежата, често оставаш оголен и получаваш гол, както се и получи. Отдавайки го на сплотеността ни и количеството ни работа, аз съм много доволен от представянето на моите момчета този следобед.”

„Днес много от играчите ми се представиха на топ ниво. Просто погледнете Стефан Раду и Симоне Дел Неро. С качествата, които Симоне има, мисля, че той може да бъде повече от полезен навсякъде по крилото.”

„Очарован съм от това колко много работи Мауро Сарате. Той оказа огромна помощ на съотборниците си. Момчето има невероятни качества и заслужи да вкара гола си.”

„Като цяло бих казал, че поглеждайки назад, ние изпуснахме две точки днес. През сезона често има такива мачове и ние ще имаме други шансове да си вземем загубените точки”, заяви още Балардини преди гостуването в София за двубоя от Лига Европа срещу Левски в четвъртък.