Защитникът на италианския Рома Кристиано Панучи все още не е забравил своята бивша любов - Розария Канаво, която го напусна и избяга в Испания, за да се убеди в качествата на местните мачовци. Преди няколко дни обаче взаимоотношенията им изглежда отново се затоплиха.

Защитникът на Рома се появи в ефира на италианско радио по време на гостуването на бившата приятелка на Антонио КасаноРозария. В началото той се представил за неин фен на име Марк. След малко обаче красавицата се усетила и разобличила „измамника” Панучи и разговорът им по телефона продължил в дружеска обстановка.

Това дало повод на местните светски хроникьори отново да отбележат, че двамата са в доста близки взаимоотношения и може би отново са се събрали.

Преди около месец двамата се разделиха заради голи снимки на Розария. Панучи бил абсолютно против приятелката му да прави подобна фотосесия, докато красавицата решила да не отказва атрактивното предложение.

Преди повече от два месеца Розария се появи отново в светската хроника с обещанието си да направи стриптийз в знак на раздялата си с Касано, който премина под наем от Реал Мадрид в Сампдория.

Дали е изтанцувала прощалния танц обаче не стана ясно. Възможно е скандалният модел да поиска да покаже отново публично какво е изпуснал и Панучи чрез изкуството на този тип танци.