Бившата приятелка на Антонио Касано - Розария Канаво, обеща да направи стриптийз в знак на раздялата си с футболиста, който премина под наем от Реал Мадрид в Сампдория.

За да бъде танцът още по-впечатляващ, тя уговорила своята приятелка Роберта Падрели, която се раздели с играча на Рома Амантино Мансини, да се включи в стриптийза.

Трудно е да се определи какво имат предвид двете красавици с това свое действие, но според италианските таблиоди, дамите искат да покажат на своите бивши половинки какво са изгубили. Другият вариант е, чрез танца да се отблагодарят за хубавите дни прекарани заедно.

За съжаление Розария Канаво и Роберта Падрели не са уточнили конкретно нито кога, нито къде ще изтанцуват прощалния стриптийз.

Преди около две седмици медиите в Италия разтръбиха, че бившата приятелка на Касано вече излиза с друг футболист - защитника на Рома Кристиан Панучи. Въпреки че отричаше за връзка между двамата, през лятото Канаво бе засечена да си почива в Маями заедно със своя „добър другар” Кристиан. Според очевидци, двамата не са се отделяли един от друг по време на престоя им в града.