Арбитражната комисия на Италианския футболен съюз отхвърли молбата на Кристиан Ледесма за разтрогване на договора му с Лацио.

 

Очакваше се решението да бъде в полза на аржентинския полузащитник, тъй като през миналия месец македонския нападател Горан Пандев спечели подобно обжалване срещу бианкочелестите и премина в Интер, като нерадзурите желаеха и Ледесма

 

Двамата играчи бяха извадени от състава на Лацио по нареждане на президента Клаудио Лотито, след като отказаха да подпишат нови контракти през лятото и от тогава не са играли в нито един мач.

 

„Обжалването на Кристиан Ледесма бе обявено за неоснователно” - похвали се адвокатът на римския клуб Джанмикеле Джентиле - „Комисията реши, че от Лацио са постъпили коректно.”

 

В отсъствието на Пандев и Ледесма Лацио записва един от най-слабите сезони в новата си история и в момента е на 15-о място в Серия А, на само две точки над изпадащите.

 

Горан Пандев пък направи отлично включване в тима на Интер, а през уикенда бе с основна заслуга за успеха с 2:0 над Милан, след като записа гол и асистенция в дербито.