Старши треньорът на Ювентус Антонио Конте сподели в навечерието на мача с Байерн, че неговият тим е аутсайдер в този сблъсък. В същото време наставникът бе категоричен, че отборът му не е пристигнал в Мюнхен, за да загуби.

„Ще помислим как ще започнем утрешния мач. Има вероятност да променим единия полузащитник. Трябва да покажем идеална игрова дисциплина по отношение на тактиката, както и огромно желание за игра. Обикновено италианските тимове играят много дисциплинирано, а аз винаги се старая да направя това още по-добре. Разбира се, това не винаги се получава, особено в мачовете с такива отбори като Байерн Мюнхен. Ще видим какво ще се получи“, сподели Антонио Конте.

„Очаква ни страхотен мач в невероятен турнир. На четвъртфинал сме в Шампионската лига след дълго отсъствие. Ние сме аутсайдери и ще се изправим срещу един от фаворитите за трофея. Ние обаче не сме дошли тук, за да загубим“, категоричен бе наставникът.

Първият мач между отборите на Байерн и Ювентус е във вторник вечер в Мюнхен. Мачът от четвъртфиналите на Шампионската лига ще стартира в 21.45 часа.